Jag säger det igen, min kära guide var med mig igen 


Idag bar det iväg till Landskrona för en liten seans.

Innan jag alltid far iväg på andligt uppdrag ber jag alltid min kära guide Quing och änglarna om hjälp. Min guide är alltid med mig. Han sviker mig inte och är väldigt generös av sig med att hjälpa till när det behövs. Han är så kraftfull. Jag älskar att se på när jobbar. Som idag, när han gav healing till en av kvinnorna som vi var hemma hos.

Han helar med sina andliga ögon och använder sina magiska händer när det behövs. Han står alltid en liten bit ifrån självaste personen och lägger aldrig sina händer på kroppen utan håller sig alltid någon meter ifrån.

När jag märkte att den äldre kvinnan som behövde healing gjorde han sig synlig för mig med några meters avstånd. Hans ögon började lysa som laser, stark neonlila färg som han riktade mot hennes bakhuvud, nacke och axlar. Därefter höjde han handflatorna. Därifrån utstrålade han ett starkt vitt ljus som han lät rikta på resten av hennes kropp där hon snabbt blev mottaglig och kunde känna energin flöda genom hela hennes sjuka kropp.

Tänka sig att jag en dag skulle få chansen att en lära känna Quing! Det var något för mig en dröm när jag väl hade fått nys om att vi alla har en andlig guide vid vår sida. Och många år skulle det dröja tills jag en dag, när jag minst anade äntligen skulle få träffa honom. Sedan dess har vi en tajt och trogen kontakt, både i andligt syfte, men också i mitt eget privata liv när det såväl behövs.

Text av: Theresa Kristensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s