En ängel sänkte sig ner framför mig idag 

När jag är ute och går blickar jag ofta upp mot himlen då jag alltid får syn på olika stora orber som svävar fritt i luften. Vissa är små och flyger i klungor, medan en annan större orb verkar vara mer självständig.

Jag var i mina egna tankar när jag en dag promenerade hemåt med mina matkassar då jag plötsligt såg vita starka konturer av en ängel sänka sig ner framför mig från den klarblå sommarhimlen. En tydlig siluett av en genomskinlig ängel. Hjärtat slog och jag kände adrenalinet inom mig och ville för allt i världen inte blinka bort synen jag hade framför mig och följde den med en stilla blick för att sedan sakta se den göra sig osynlig igen.

Har aldrig i hela mitt liv sett en så klar ängel med blotta ögat. Återigen blev jag övertygad om att något mer finns i vår omgivning än bara vi människor.

Text av: Theresa Kristensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s