Mina böcker

En sann berättelse om mitt liv. Paranormala upplevelser som har förföljt mig sedan dagen jag och min familj tog våra första steg på Brogårda.

Jag tyckte mig se andar och spöken som försökte resa sig upp ur jorden för att väcka de nya gatorna till liv. Eller såg jag platsminnen från en annan tid? Det jag såg kunde jag inte ta på, så då bestämde jag mig för att inte säga något. Men efter en tid i huset började jag förstå att det fanns något mer i huset än bara jag och min familj och att det var andar och spöken som hemsökte vårt nybyggda hus.

Sakta men säkert rasade mitt liv samman och snart var kampen mellan mig och andarna igång. Här får du som läser min bok följa min sanning genom livet som handlar om hur paranormala upplevelser kan förstöra ett liv.
Men också rädda det!

Förr när jag var rädd och kände mig osäker på det övernaturliga kunde det vara svårt att släppa taget om känslan av att vara iakttagen. 

Idag är det jag som är iakttagaren! 

Det är spännande att fånga upp 

energispår som anden lämnar efter sig. Varje spår har en historia. 

Varje själ har sitt öde – att fylla sin kappsäck med erfarenheter på gott och ont där var och en har sin egen väg att gå. 

Annons