Snart så…

Den bästa medicinen för mig är att få sitta i lugn och ro och skriva. Att stänga in mig och lyssna till mina inre tankar och känslor där ett eko blir till skrift. Om det så bara är EN endaste mening jag skriver så närmar jag mig målet hela tiden. Jag tänker inte ge upp!

Och vad boken ska heta är fortfarande en hemlighet… Min fina vän Ted Widell, har fria tyglar till att skapa fram även det här omslaget och det ska bli så spännande att få se vad det blir för något. Och det ska bli lika roligt och spännande att få samarbeta med min fina vän Leif B Frid igen.

Snart så… 👻

Text av: Theresa Kristensson

Annons

2 tankar på “Snart så…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s