Tro på dig själv

Min barndoms dröm har blivit sann. Att skriva en andra bok trodde jag aldrig skulle ske. Det känns inte lika osäkert som första gången, så det är bara att kämpa och skriva tills den sista punkten är satt! Jag vill tacka alla som har trott på mig och som tror på mig. Det är tack vare det som gör att jag vågar skriva vidare. Utan er feedback hade jag inte suttit och skrivit som jag gör just nu.

Tusen tack 🙏❤️

Text av: Theresa Kristensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s