Att utföra andlig kirugi på distans 


Jag älskar att utföra andlig kirurgi. Det fastnade jag för när jag gick min Ettåriga Medium – och Healerutbildning och Helhetsterapiutbildning, Nordiskt Traditionellt Mediumskap hos Anna-Lena Vikström 2015.

Något som jag fastnade för var andlig kirurgi, att lära mig aktivera mina andliga fingrar var som i en fantasi. Det var för bra för att vara sant.

Med tankes kraft kan det hända verkliga saker. Som i kväll när jag satt i telefon och en vän behövde renas.

Genom en själsresa befann jag plötsligt hemma hos min vän. Med mitt tredje öga scannade jag igenom henne och såg klart och tydligt att det var hennes mage som krånglade. Med hjälp av mina aktiverade händer ”öppnade” jag upp huden med min tankes kraft hennes mage så jag kunde se solarplexus chakrat.

Den annars så fina gula färgen var alldeles svart. Det kom rök ur hennes mage och jag skrapade försiktigt bort det smuts som inte skulle vara där. Under den svarta beläggningen såg jag tjocka gröna trådar som liknade hoptrasslat sjögräs som låg och grodde på en punkt som gjorde ont och drog försiktigt bort det. När det såg rent och fint ut fokuserade jag på den ömma punkten med att heala och fylla på ny energi.

Plötsligt såg jag två stycken änglar vid min sida som ville hjälpa till. En rosa och en blå ängel. Deras klänningar skimrande i svaga färger som glittrade så vackert. Som Elsas klänningar i filmen Frozen.

När jag var färdig var jag noga med att töja ut hennes hoptryckta energifält som helst ska vara cirka en meter från kroppen. Avslutningsvis, och som en extra dos från ovan, föll ett glittrigt energi regn över henne och lades som ett tunt lager på hennes kropp.

Text av: Theresa Kristensson

Annons

1 tanke på “Att utföra andlig kirugi på distans 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s