Andar är också ute och går, precis som vi


Andar är också ute och går, precis som vi. Det såg jag sent igår kväll när jag var ute och gick min kvällspromenad.

Jag hade stannat till en liten stund när jag plötsligt såg jag en mörk genomskinlig skugga av fötter som gick över till andra sidan gatan. Någon med fötter men med utan kropp. Paff blev jag och jag kunde inte låta bli att följa den med blicken där den gick. Stora fötter som nog har tillhört en manlig person. Jag kunde inte låta bli att skratta för det var en märkbar häftig upplevelse att få se bara sådär från ingenstans, men ingenting förvånar mig längre… Vad får jag se jag härnäst tro?..

Text av: Theresa Kristensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s