Budskap från andevärlden

Foto av Rahul Pandit pu00e5 Pexels.com

Det är inte alltid lätt att veta hur man ska hantera budskap från den andra sidan, alltså andevärlden. Det kan vara både på gott och ont. Det kan vara lätt att låta sitt ego ta över på hur man ”vill” att det ska vara. Ibland kanske rädslan tar över, vilket kan blockera syftet i hela budskapet. Då är det rädslan som styr och budskapet kanske inte lyckas nå fram på det sättet som det faktiskt är menat.

Det sägs att det finns en mening med allt… på gott och ont! Det får jag väl ändå tro på fast att det inte alltid är lätt att ta in. Man kan vända och vrida på saker hur mycket man vill, MEN om du lyssnar… och då menar jag VERKLIGEN LYSSNA, så lär du känna det inom dig. Andevärlden kommer att ge dig bekräftelser, som till exempel kan vara genom ett pirr i magen, som om du har fjärilar i magen, eller som jag brukar få: rejäla rysningar.

Men det kan också kännas som ett slag i magen. I alla fall för mig när det kommer till varningar. Jag vet inte om jag ska skita eller spy! Jag har med åren lärt mig att LYSSNA där nästan allting har stämt. Både av inre syner och känslor. Det har inte alltid varit lätt, MEN JAG HAR LYSSNAT… Budskap som jag har förmedlat vidare och som sedan med tiden har visat stämma överens med min tolkning.

De anhöriga från den andra sidan är med oss. De ser oss. De känner oss.

Budskap kan också visa sig i form av symboler. Våga se och känna in vad den vill säga… våga fråga! Om det så är en symbol av en röd träkloss som helt plötsligt råkar ploppa upp i ditt huvud så kan den faktiskt ”prata” Den kommer att ge dig svar… tro mig!

Annons

5 tankar på “Budskap från andevärlden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s