Traryds vackra kyrkogård

Du vackra kyrkogård. Så fint ompysslad du blir. Vår allra sista fysiska slutdestination. Traryd, där mina rötter härstammar från tre generationer tillbaka och att strosa runt där en ljuvlig julikväll tillsammans med min mamma bärs med blandade känslor inom mig.

Där min mamma och styvfar en dag ska vila i frid, där ska jag också bäddas ner. Om det så bara är min aska. Som barn har jag alltid trott att alla tidens generationer ska bäddas ner tryggt tätt intill varandra. Men nu i vuxen ålder inser jag att våra liv skiljer sig långt ifrån varandras och att vi till slut, generationsmässigt, glider isär av livets många olika anledningar på gott och ont.

Text av: Theresa kristensson

Annons

2 tankar på “Traryds vackra kyrkogård

 1. Ibland så längtar jag få inblick i den riktiga verkligheten och undrar om jag kommer sakna denna illusion 💜🙏💫🌟
  Tack för du delar med dig fina Tette
  Kram
  Paul

  • Ett stort tack själv Paul 🙏❤️
   Jag kan också längta men stannas upp av en förtvivlan att inte få återse mina nära och kära på andra sidan. Den dagen jag kommer över så kanske de som stått mig närmast i mitt jordeliv lever i en ny värdkropp och missar varandra 😢
   Kram fina Paul 🌺

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s