Att skriva gör mig trygg

Med härliga sprudlande fjärilar i magen känner jag mig på gång med uppföljaren av boken, Mellan två världar- Flickan från Brogårda. Jag är inne i en period där jag går omkring och myser och känner mig inspirerad av spöklika upplevelser som jag har varit med om att skriva om. Köksbordet består av en mängd hög med utskrivna pappersblad att sitta och läsa igenom för känslans skull. Och magen kurrar efter mat…

Som sagt, jag myser och vill nästan börja räkna ner månaderna som jag förhoppningsvis snart är kommen till 😊 👻

Hejjaaa hejjaaaa 😎

Text av: Theresa Kristensson

Annons

2 tankar på “Att skriva gör mig trygg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s