På Änglavingar 


Sedan jag börjat se änglar lyser änglarna med sin närvaro allt mer. De bär på så mycket kärlek och omtanke.

De är till och med med oss på seanser i hopp om att få ge ett budskap till sin kära skyddsperson. Som häromdagen när jag var iväg i Åstorp för en liten seans. Den unga kvinnans ena skyddsängel lös i en blå vacker färg och började ivrigt prata om saker som bara hon och hennes vänner visste om. Små avslöjanden som jag annars inte hade kunde veta något om, om inte ängeln hade viskat det i mitt öra.

En eftermiddag som bjöds på blandade känslor som skratt, gråt och glädjetårar. Ett möte jag sent kommer att glömma. Och med det säger jag godnatt 💞

Text av: Theresa Kristensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s