Lite extra energi och magi när jag skriver


Jag får fylla på med lite extra energi och ”magi” när jag skriver.

Jag ska försöka ha som mål att försöka skriva två kapitel i veckan.  Jag får se hur detta kommer att sluta för det är inte alls samma stuk som i den förra boken. Antingen gillar man det eller inte.

Här kommer ett litet smakprov:

Sent igår kväll när jag satt tillbakalutad i soffan lös en blixt plötsligt upp den mörka natthimlen som gav mig känslan att just nu är det någon som håller på att lämna jordelivet. Jag blev inte rädd, utan jag överöstes med en varm förundran av en magisk känsla att få komma hem igen. En som väntat länge och som förtjänar lite avkoppling.

Det var en äldre man. Han var inte så värst lång. Han var kal på huvudet och gick oftast i förstora kläder. Gärna i stora skjortor som hängde fritt över byxan tillsammans med en lagom tunn jacka som han gärna bar året om. Mode för honom var långt ifrån hans livstid. Med honom såg jag en gård. En gård som han verkar ha vistats större delen av sitt liv. En som inte kommer från Skåne.

För mig var denna blixt en portal till himlen och en stark känsla som sa att nu ska det firas med dunder och brak. Ingen oro för vad han lämnar efter sig, utan återvänder tillbaka till andevärlden med ett gott mod i sitt hjärta.

Text av: Theresa Kristensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s