Låter mig inspireras 


Med lite mer skinn på näsan låter jag mig inspireras av mig själv och mina andliga upplevelser som andevärlden ger mig vilket jag tycker är passande nu när jag är igång med den andra boken. Den här boken kommer att handla om att jag har blivit starkare och modigare i mitt sätt att hantera besökarna från andra sidan.

Så de andar och spöken som hemsöker mig tar jag mer än gärna emot om de vill göra väsen av sig eller ej. Det ger mig inspiration till att skriva och fylla ut mina rader till sista punkten är satt. Och utan att vilja låta att anden eller spöket ska känna sig vilsen så hjälper jag dom såklart över till andevärlden där de faktiskt hör hemma på riktigt!

På återseende 😊👻

Text av: Theresa Kristensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s