Spännande känsla


Jag känner mig på G!

Snart så… Jag känner att snart är boken färdig. Det är de små detaljerna som behövs göras för att allting ska bli klart. Likaså bokomslaget. Jag blir positivt överraskad med mms då och då om hur bokomslaget börjar pryda bokens framsida. Den som ritar omslaget är min kära vän, Ted Widell. Ni kan hitta hans fina verk på Facebook.

Undrar hur det kommer kännas att ha min alldeles egna bok i min hand… 👻👼

Text av: Theresa Kristensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s