Psychic art


En dam som ser yngre ut när jag jag ser henne från andevärlden. I mitt inre ser hon en aning äldre ut. En dam som gillar konst. Det ska vara dyr konst som man kan leva på, säger hon. Hon tycker även om glitter och glamour och dyra klänningar med kvalitet.

Budskap:

Var inte rädd för att ta för dig här i livet. Våga vinna! Det finns många som tyvärr ser ner på en, men bry dig inte, mitt barn. Bit i äpplet och våga ta för dig. Det finns gott om skitsnack, men det växer du bara på.

Text av: Theresa Kristensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s