Jag Kallar Det För En Ängla-Själsresa 

Något som jag älskar att göra är som sagt mina själsresor. Det är när jag flyttar över mitt medvetande över tid och rum, till andra platser och hem till olika personer runt om i landet. Ja, till och med utomlands. 

Jag kom på att jag kunde göra mer än så… Jag märker att jag har börjat se mer som finns omkring oss än de dödas själar. Jag har ju som bekant börjat se änglar också, och då tänkte jag att det måste ju gå lika bra att kommunicera med våra personliga skyddsänglar så som man kommer i kontakt med de andar som finns hos oss. 

Som när jag var på gymet en gång i början av sommaren. Då frågade en vän mig om jag hade tid att prata lite, så vi gick ut. Jag märkte snabbt att änglarna var med oss. I alla fall min väns änglar. 

Så fort hon började prata med mig och ville ha svar på en fråga som hon kände gro inom sig, lös hennes skyddsänglar starkt med sin närvaro. Det var nästan så att jag hoppade till. 

Oj, oj, oj vad de pratade på. De lös starka färger om dom och de var väldigt noga och tydliga med att ge sin skyddsperson den vägledning som hon behövde. 

Hon blev häpen av att hennes änglar faktiskt verkade finnas, och allt de visste om henne och hennes livssituation. Vi båda tyckte det var häftigt och rysningarna piggade snabbt fram av andlig bekräftelse. 

Så det är tack vare det minnet som har triggat igång mitt mod att våga erbjuda änglabudskap på distans. Jag har börjat sätta en rutin till att sätta mig i lugn och ro direkt efter min frukost att ta fram papper och penna och att börja kanalisera främmandes skyddsänglar med härliga budskap. 

Jag har blivit tillfrågad att skriva några rader i en annan Facebook grupp som handlar om det mediala. När jag fick den förfrågan ökade mitt självförtroende och självkänslan inom mig kändes stark. Denna kvinnan verkade tro på mig… Jag blev glad, och kände mig tacksam över att min långa resa i min andliga utveckling verkade ha lönat sig. 🙏 

Att börja dagen med att göra dessa själsresor på morgonen får mig att må bra. Det boostar igång min dag till en positiv känsla och därmed är jag fri till att göra vad jag vill 😄 

Det känns som att jag får en inre kraft till att ta tag i det jag vill göra. Som tex att gå till gymmet innan det är dags att laga middag. Bara det kan förgylla min lilla vardag till att känna mig bättre som människa. Även det lilla kan göra underverk till att må bra 😍🙏 

Text av: Theresa Kristensson 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s