Jag kallar det för en ängla-själsresa 

Något som jag älskar att göra är mina själsresor. Det är när jag flyttar över mitt medvetande över tid och rum, till andra platser och olika hem till personer runt om i landet. Ja, till och med utomlands.

Jag kom på att jag kunde göra mer än så… Jag märker att jag har börjat se mer som finns omkring oss än de dödas själar. Jag har ju som bekant börjat se änglar också, och då tänkte jag att det måste ju gå lika bra att kommunicera med våra personliga skyddsänglar så som man kommer i kontakt med andar som finns omkring oss.

Som när jag var på gymmet en gång i början av sommaren. Då frågade en vän mig om jag hade tid att prata lite, så vi gick ut. Jag märkte snabbt att änglarna var med oss. Så fort min vän började prata och ville ha svar på en fråga som grodde inom henne lös hennes skyddsänglar starkt med sin närvaro. De lös så starkt att jag nästan hoppade till. Det var så roligt att se för hon blev så himla häpen av att hennes änglar faktiskt finnas och allt de redan visste om henne och hennes livssituation.

Det är tack vare änglarna som har triggat igång mig och mitt mod att våga erbjuda änglabudskap på distans där jag kommer i kontakt med olika personers skyddsänglar. Jag har börjat sätta rutin till att sätta mig i lugn och ro direkt efter min frukost, att ta fram papper och penna och börja kanalisera.

Jag har blivit tillfrågad om att skriva några rader i en annan Facebook grupp som handlar om det mediala. När jag fick den förfrågan ökade mitt självförtroende och självkänslan inom mig. Denna kvinnan verkade tro på mig… Jag blev glad och kände mig tacksam över att min långa resa i min andliga utveckling verkat ha lönat sig. 🙏

Att börja dagen med att göra dessa själsresor på morgonen får mig att må bra. Det kickar igång min dag till en positiv känsla och därefter är jag fri till att göra vad jag vill. Det känns som att jag får en inre kraft till att ta tag i det jag vill göra. Som till exempel att gå till gymmet innan det är dags att laga middag. Bara det kan förgylla min lilla vardag till att känna att jag också kan bidra med något. Även det lilla kan göra underverk till att må bra 😍🙏

Text av: Theresa Kristensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s