Den Osaliga Flickan Hälsade På Igen


Den osaliga andeflickan som jag har skrivit om tidigare var på besök igen. Jag såg henne smyga omkring i trädgården vid mina föräldrars hus. 

Jag såg henne i samma kläder som innan bara för att jag skulle känna igen henne. Jag frågade henne vad hon ville för jag såg att hon höll något i sin hand. 

I all vänlighet visade hon mig en liten leksaksbil som hon ville ge till min yngsta systerson Leon som också var och hälsade på i huset. Jag lade märke till färgen, och den var gul. Jag kom direkt att tänka på honom som älskade små leksaksbilar när han var liten. 

Jag såg att hon var på väg till uterummet där han för tillfället låg och slappade. Jag hann stoppa henne för jag ville fråga honom om han hade en speciell favoritbil eftersom jag hade lagt märke till färgen på den leksaksbil som hon höll i. 

När jag frågade honom blev han smått  förvånad eftersom han är elva år idag, men jag fick mitt svar.  Men för att stilla min nyfikenhet ännu mer frågade jag vilken färg det var på hans favoritbil, och den var faktiskt gul! 

Jag sa sedan till andeflickan att jag kunde ta emot den så att han inte skulle bli rädd. Sedan tackade jag henne och bad henne snällt att återvända till andevärlden där hon hör hemma. 

Ett trevligt, men ett kort besök av den osaliga andeflickan som vet var hon hör hemma någonstans nu. 

Text av: Theresa Kristensson 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s