Universums änglar 


Här är en liten ritning på hur jag ser änglar när jag är ute och går. Dessa änglar ser jag konturerna av. Den runda ringen ska föreställa en orb, som jag också ser sväva fritt i skyn.

Jag är inte helt säker, men jag tror att dessa änglar är de ”lediga” änglarna som finns till hands när de behövs så jag är ganska säker på att de inte är några ärkeänglar. Jag har upptäckt att jag kan uppmärksamma dessa syner när jag vill. Ibland är jag såklart upptagen med andra tankar, men när jag blir påmind om vad jag kan se så är det som om jag vilar blicken utan att anstränga mig att se. Då är det precis som om jag öppnar mina ögon på ett helt annat sätt och får då syn på energier som finns i luften där jag följer energin tills den gör sig osynlig igen.

Först såg jag änglar i mitt inre, men nu ser jag änglars vackra konturer fysiskt. Kanske blir det mer i framtiden? Jag har inte bråttom… Jag tar det som det kommer…

Text av: Theresa Kristensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s