Såklart avslutades kvällen med en spontan Ande kontakt 


Jag älskar när det blir spontan kontakt med andevärlden. Under tiden som jag har kontakt med en avliden ande person har jag ofta märkt att de är glada för att visa mig andevärlden.

Antingen flyttar jag över mitt medvetande dit, eller så kommunicerar de med mig via bilder. Men oftast ”bjuder” de in mig till de olika dimensionerna och vill visa mig hur de har det. De berättar öppenhjärtigt hur de har det på andra sidan och vad de ibland gör för något, så att deras nära och kära här på jorden kan få veta hur levande andevärlden faktiskt är. Att det finns en värld bortom vår värld.

Som igår, när jag och min svägerska satt och pratade om andar och spöken. Det blev en spontan kontakt med en ung själ som håller till lite här och där. Anden tycker om att hålla dagispersonalen sällskap och tycker det är passande att göra sig sedd genom elektriciteten när en viss dagisfröken är ensam på sitt jobb innan de andra kommer.

Denna unga ande verkar tycka om mode. Hon har långt svart hår och en fin lugg som tuffar till hennes söta ansiktet. Hon har en röd tuff skinnjacka på sig och gröna snygga byxor.

Hon verkar ha siktat in sig på en viss dagisfröken och har följt med henne hem nu när hon är mammaledig. Och där händer det grejer! I ljuskronan sitter det elektriska ljusen stadigt från första början, men då och då under dagen har ett av ljusen ändrats till en sned position. Men när kvinnan rättar till ljuset är anden snabb med att busa till det och ändrar ljuset igen bara för att retas. Detta har inte hänt tidigare i huset. Allt började när hon gick till mammaledighet och inte längre vistas på dagiset.

Text av: Theresa Kristensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s