Såklart Avslutades Kvällen Med Lite Andekontakt 


Jag älskar när det blir spontan kontakt med andevärlden. Under tiden som jag har kontakt med en avliden andeperson har jag ofta märkt att de är glada för att visa mig andevärlden. 

Antingen flyttar jag över mitt medvetande dit, eller så kommunicerar de med mig via bilder. Men oftast ”bjuder” de in mig till de olika dimensionerna och vill visa mig hur de har det. De berättar öppenhjärtigt vad de gör för något så att deras nära och kära här på jorden kan slappna av lite mer när de beskriver hur levande andevärlden faktiskt är. 

Som igår, när jag och min svägerska satt och pratade lite om andar och spöken. Det blev en spontan kontakt med en ung själ som håller till lite här och där. Den dödes själ tycker om att hålla dagispersonalen sällskap och tycker det är passande att göra sig sedd genom elektriciteten när en viss dagisfröken är ensam på sitt jobb innan de andra kommer. 

Denna unga själ verkar tycka om mode. Hon har långt svart hår och en fin lugg som tuffar till hennes söta ansiktet. Hon har en röd tuff skinnjacka på sig och gröna snygga byxor.

Men hon verkar ha siktat in sig på en viss dagisfröken och har följt med henne hem nu när hon är mammaledig. Och där händer det grejer! I ljuskronan sitter det elektriska ljusen stadigt från första början, men då och då under dagen till ära har ett av ljusen ändrat sig till en sne position. 

Men när kvinnan rättar till det är andentjejen snabb med att busa till det och ändrar ljuset igen bara för att retas. Detta har inte hänt tidigare i huset. Allt började när hon gick till mammaledighet och inte längre vistas på dagiset. 

Budskap kommer förhoppningsvis nås fram och kanske dessa busiga besök upphör inom kort. 

Sedan var det en liten pojke som blev glad över att få visa mig vad han tycker om att göra på andra sidan. Han är inte så gammal. Han älskar att sitta och fiska. Och han har en kompis att leka med. De är glada tillsammans och tycker om att vara i varandras sällskap. 

I den dimension de är i finns det gott om äldre ledare. Lagom gamla ledare precis som det finns fritidsledare och dagisledare här på jorden. 

Något lillkillen också tycker om är att äta hemmagjorda pepparkakor. Han vill hälsa till sin familj att han har det hur bra som helst i andevärlden. Sjukdomen tog tyvärr ut sin rätt på den lilla stackars killen, men han känner att allt är som det ska. Ingen ånger eller skuldkänslor finns och hans liv fortsätter på ett annat plan precis så som det ska… 

Text av: Theresa Kristensson 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s