Man kan inte alltid vara i balans 


Har vaknat med ångest i två dagar. Både på gott och ont. Det goda är att inte ligga kvar i sängen och tro att den olustiga känslan inom mig ska försvinna av sig själv.

Den andra känslan som fick mitt humör att ändra mig till en tacksamhetskänsla var dagens själsresa som jag erbjuder mig att göra på torsdagar, i min Facebook grupp  Andevärldens Rike. Att känna att jag har gjort något bra fick mig helt plötsligt att känna mig lite positivare. Man kan inte alltid vara i balans! Det vore overkligt annars.

Istället för att sitta inne och tycka synd om mig själv (vilket man faktiskt får lov att göra ibland) ska jag gå till gymmet och träna lite. Träna bort osäkerhetens tankar och känslor och istället andas in ny energi för kropp och själ.

Text av: Theresa Kristensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s