Var på kyrkogården härom dagen

Jag och min mamma var ute och cyklade härom dagen. Solen lös och inte ett moln syntes till. Det var varmt och skönt i den sensommarvärmen i september månad. Av en slump stannade vi till vid kyrkogården och parkerade våra cyklar intill den fina minneslunden. Bakom minneslunden såg vi många fina blommor som smyckade gräset så fint. När vi upptäckte att den avlidna inte var så gammal blev jag kall och kände starka rysningar längs min kropp.

Jag vände mig om för att se om jag såg någon omkring oss där vi stod. Bakom mig, en liten bit bort såg jag en ung vacker ande med ljust hår. Hon hade en vit klänning på sig. Hennes långa lugg var fint uppsatt åt sidan och resten av håret vilade fritt över axlarna. I sin hand höll hon ett gosedjur som liknade en liten björn.

Hon var inte ensam. Det fanns en äldre dam vid hennes sida. En dam som tog hand om henne. Jag såg också en grön fin ängel som gjorde allt för att läka situationen på bästa möjliga sätt så att resan över till den andra sidan skulle bli så bra som den bara kan bli. OCH så som den ska bli….

Text av: Theresa Kristensson

Annons

2 tankar på “Var på kyrkogården härom dagen

  1. Åååå, jag får gåshud!! Så underbart att den lilla flickan är väl omhändertagen och älskad av sin anära och kära på andra sidan. Önskar att föräldrarna visste om detta! Men det kanske de gör ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s