Var På Kyrkogården Härom Dagen

Jag och min mamma var ute och cyklade härom dagen. Solen lös och inte ett moln syntes till. Det var varmt och skönt i den sensommarvärmen som vi nu har i september månad. 

Av en slump stannade vi till vid kyrkogården och parkerade våra cyklar intill den fina minneslunden. Bakom minneslunden såg vi många fina blommor som smyckade gräset så fint. 

När vi upptäckte att den avlidna inte var så gammal blev jag kall och kände starka rysningar längs min kropp. 

Jag vände mig om för att se om jag såg någon själ runt omkring oss där vi stod. Bakom mig, en liten bit bort såg jag en ung vacker själ med ljust lagom långt hår. Den långa luggen var fint uppsatt åt sidan och resten av håret vilade fritt över hennes axlar. 

Hon bar en vit klänning. I sin hand hade hon ett gosedjur som liknade en liten björn. Hon har en äldre dam vid sin sida. En dam som tar hand om henne. Jag ser också en grön fin ängel som gör dom sällskap för att heala situationen på bästa möjliga sätt!

Text av: Theresa Kristensson 

2 tankar på “Var På Kyrkogården Härom Dagen

  1. Åååå, jag får gåshud!! Så underbart att den lilla flickan är väl omhändertagen och älskad av sin anära och kära på andra sidan. Önskar att föräldrarna visste om detta! Men det kanske de gör ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s