Något som jag älskar att göra är… 

Något som jag älskar att göra är som sagt mina själsresor. Att flytta över mitt medvetande till andra platser. Ikväll drogs jag till USA. En kommunikation med tre stycken änglar. Det är alltid lika underbart att prata med änglarna. Änglar har kommit in i mitt liv mer och mer och nu kommunicerar jag med dom så som jag pratar med andarna som har gått över till andra sidan.


Som min guide säger så behöver det inte vara så svårt.

– I all enkelhet. Och det har han rätt i. Varför krångla till det? Man lär sig hela tiden. Livet är en enda läran…

I min Facebook grupp, Andevärldens Rike har jag börjat bjuda på olika teman som har med andevärlden att göra. Det ser jag som en utmaning och lärdomenen tar jag på ett stort allvar. För en del är det här kanske en ”lek”, men för mig är det på fullaste allvar! Jag hyser stor respekt för dom som jag kommer i kontakt, både levande och döda och gör mitt allra bästa för att budskapen ska lyftas fram på bästa möjliga sätt…

Text av: Theresa Kristensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s