Älskar Att Skriva


Det är ju ingen hemlighet för er som känner mig att jag håller på att försöka skriva en bok som handlar om mig och mitt liv med andevärlden. Hur jag mot min vilja blev mottaglig när vi flyttade in i vårt nybyggda hus på tidigt nittiotal. 

Boken kommer att handla om hur jag sakta men säkert reser mig upp från mörkrets onda krafter, fram tills en dag efter många års kamp försöker bli vän med dom. 

Hur jag efter många års tvivlande och att icke vara troende på universums gudomliga kärlek kommer jag i framtiden i kontakt med min guide, och de ljusväsen som kallas för änglar. 

Djuren och andra små väsen kommer jag såklart också dela med mig av, och själsresor som inte har några gränser som bär iväg mig från tid och rum. 

Jag försöker ta till mig de råd och tips som jag får av den kontaktperson jag har, som själv är författare som vägleder mig hur jag ska tänka i mitt skrivande. 

Det här är något som jag har drömt om att få göra sedan jag var barn. Att skriva en enda bok i syfte för min egen skull, inte för någon annan. Jag vill visa för mig själv att jag också kan göra något, och jag hoppas än idag att det ska bli till verklighet. 

Jag känner att jag är på väg, men det är inte så lätt som man tror. Speciellt när man aldrig har gjort det tidigare. Än så länge har jag fått ett gott omdöme och jag tänker ta till mig vartenda ord hon har att säga mig i våra framtida möten. 

Jag ska försöka hålla drömmen levande… 💞💫

Text av: Theresa Kristensson 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s