En själsresa till Jylland 


Jag tog mig friheten till att göra en själsresa över till Danmark igår kväll. Här behövs det inte flyga flygplan inte 😉 Med ett ögonblick befann mitt tredje öga i Jylland, utanför min systers hus och det här fick jag till mig:

Jag tycker mig se en katt som går omkring huset. Den vill komma in.  Den här katten tycker om värme och kärlek. Den vill gärna sova på en kudde. Jag ser en vit kvinnlig skepnad som  finns omkring er. Hon är vacker. Hon har en vit, nästan genomskinlig klänning med en lång släpandes kappa efter sig. Hon bär en bukett rosa blommor. Hon är fridfull och verkar vaka över er.

När jag sedan förflyttar mitt medvetande in i huset ser jag en äldre dam.

Hon är ca 1.65-1.70 cm lång. Hon har mörkt, lagom kort lockigt hår. Hon har en jämn fin hy och en härlig sommarfärg i sitt ansikte. Hon har en vit tröja på sig, och ett förkläde. Hon verkar tycka om att stå i köket, men ibland kunde det vara påfrestande att laga mat till allihopa när det var fina middagar att bjuda på. Att i köket ska en kvinna stå. En lugn, men en bestämd dam.

Hon verkar också tycka om att sitta ner och göra lite handarbete och gärna strosa omkring i trädgården och titta på blommorna och dess tillhörigheter.

Det verkar nu finnas två stycken katter hos er.

Jag frågar damen om hon kan berätta något specifikt om någon i familjen. Då visar hon mig min systers dotter. Damen tycker att hon är lite för snabb ibland och vill att hon ska hinna städa eller plocka undan efter sig innan hon går ut.

När jag frågar om budskap visar hon mig min systers son.

– Han verkar vara en stark ung man. Han verkar vara en mycket varm person och han klarar av saker mer än vad han tror. Han skulle t.om klara sig bra inom militären. Han kan komma högt upp i position inom hårt arbete, om han vill. Han ska inte vara rädd för att kämpa och jobba sig uppåt.

Så här reagerar min syster:

– Wow Theresa! Verkligen spännande. Det är alltid katter här som vill komma in. Då vi flyttade in i huset hade jag våran egen katt, Missemor och vår hund Fie. Från dag ett satt här främmande katter utanför huset som ville komma in. Sedan vi har bott här har många hemlösa katter kommit hit som jag har tagit hand om eller har funnit nya hem till. Jag har en hemlös katt som kommer in och äter och sover. Grannarnas katter vill också vara här, och den ena har flyttat in. Så det är många katter som söker sig hit. Men jag själv har två katter nu. De andra har någon att gå hem till, men de vill ändå vara här.

Haha 😄 Det med min dotter har du helt rätt i. Spännande med min son. Beskrivningen av honom passar, och han kan göra vad han vill. Vi får se om han ”ender” med militäret. Nu vet jag inte om den damen som är i huset har bott här tidigare, men jag själv har en idé om att det kan vara min mormor som är med mig. Om det kan vara hon i sina yngre dagar du ser vet jag inte, men jag ska försöka att hitta en bild på henne och sända över till dig. Min dotter känner ofta att det är någon i huset.

Våran hund ville till slut inte gå in i huset. Hon lade sig vid dörren och fick lockas in. Missemor (katten) tittar ut i luften och följer något med sin syn som jag inte ser. Jag hör ofta om kvällarna när det är lugnt och stilla att golvet knakar här i huset, fast det inte är någon där. Så jag kan allt misstänka att någon är här.

Otroligt spännande saker du arbetar med kära syster 💖

Tusen tack! Kram

PS. Jag personligen har aldrig besökt min systers familj i Jylland då vi har lärt känna varandra på senare år i vuxen ålder. Ds

Text av: Theresa Kristensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s