Min Allra Första Lärare


Jag minns för några år sedan att jag gick runt och tänkte så att det knakade. Jag hade hört talas om en kvinna som var medium och som bor i samma by som jag, men jag visste inte vem hon var.  

Utan att ha vetat om vem hon var och att inte ha vetat om att en person som jag så många gånger har stått och pratat med har en mamma som jobbade som medium. Jag blev snabbt nyfiken på vem den här kvinnan kunde vara, men blyg som jag var vågade jag inte ta kontakt. 

Istället tog personen som jag så många gånger stått och pratat med med sin mamma till affären där jag då jobbade för att bli presenterad för henne. Jag kände inte igen kvinnan, och visste inte vem hon var. 

Jag kände en stor respekt för henne och vågade varken säga bu eller bä. Det kändes som att hon hade en stor erfarenhet inom det andliga. 

Det dröjde länge innan jag tog mig mod till att våga ringa henne. Jag var så rädd för att säga fel saker. Jag var ganska rädd för väldigt mycket kommer jag ihåg på den tiden. 

Det kom en dag då jag ringde henne. Det var hos henne som jag gick min allra första kurs hos. Jag ångrar inte en enda dag att jag tog kontakt med henne! Hon inspirerar mig än idag! 

Jag är tacksam över vår fortsatta kontakt och hon lär mig fortfarande mycket! 

Så TACK kära Ingridh B för att du tog emot mig. TACK för att du tror på mig!  🙏 💞💞💞 💫💫💫

Text av: Theresa Kristensson 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s