Älskar moln


Det är en speciell känsla att se upp mot himlen. Jag finner en inre ro. Inget moln är lik någon annan.

Man kan man se olika figurer, som tex på den här bilden som jag tog för några dagar sedan. Stora gigantiska vingar som svävar mäktigt i skyn. Solens starka strålar fångar ögonblickets ljus och detaljer i molnens olika skepnader.

Lägst upp snett till vänster, ser det ut som att det är ett vitt lamm som kikar försiktigt fram bakom det mörka, medan ett ansikte av en gammal gumma som försöker träda fram på den högra sidan, strax ovanför den högra vingen i den mörkare kontrasten av molnet.

Jag har fått budskap från ovan att jag ska hålla utkik på olika tecken i himlen som tilltalar just mig och jag tycker att bilden säger mig väldigt mycket där ett djur lyser med sin närvaro. Likaså ett ansikte av en gammal gumma. Det känns som att jag har fångat ett ögonblick av att någon ville visa mig att allt levande lever vidare på en annan plan.

Ville bara dela med mig av molnet som jag tog för några dagar sedan… 😍

Text av: Theresa Kristensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s