Universums lediga änglar


Längs min andliga väg har jag med senare år börjat se änglar. Jag tror att vi ser änglar på olika vis. De visar sig på olika sätt i olika situationer.

Jag ser dom i färger, som en stor energimassa som rör sig levande bredvid sin skyddsperson. Ibland ser jag dom med fina klänningar med stora vackra vingar. De kan också visa sig i en mänsklig form…

Det är som sagt olika i vilken situation de befinner sig i!

Jag läser Lorna Byrnes bok; ”Hoppets Budskap Från Änglarna”. Under tiden som jag läser boken blir jag nyfiken på de änglar som hon berättar om och jag blir såklart ivrig med att vilja prova hennes tips och se om jag kan få någon kontakt med dessa ljusvarelser med hjälp av hennes beskrivning.

Jag har tidigare med hjälp av Lornas enkla beskrivning fått kontakt med min lärarängel som jag har skrivit om tidigare. Min lärarängel är gul med en manlig framtoning i sitt sätt att vara. När Lorna Byrne presenterar ”De lediga änglarna”, som inte är i samma position som våra skyddsänglar och ärkeänglar, finns det änglar som finns till för att vilja hjälpa oss med det som vi ibland kan säga, ”i allt i allo”. Men bara om man ber om det!

Det gäller att våga bli uppmärksammad över att de finns. Dessa änglar ska tydligen vara vita. Det fick jag själv se när jag en sen kväll provade att kalla på dom när jag stod vid min dörrkarm från köket intill teverummet och sa:

– Jag kallar på er lediga änglar.

Bara någon minut senare ser jag en stor vit orb som gör sig tydlig mitt framför mig en liten bit bort och när jag ser mig omkring ser jag flera stycken av dom. Det spelade inger roll var jag satte min blick någonstans så såg jag att de var komna.

Jag blev förvånad över att det ens var så lätt att göra och att det verkligen fungerade. De kom när jag bad om det! Så VÅGA vara lyhörda på änglarna! VÅGA prova att tillkalla på änglarna!

Text av: Theresa Kristensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s