Universums Lediga Änglar


Längs min andliga väg har jag med senare år börjat se änglar. Jag tror att vi ser änglar på olika vis. De visar sig på olika sätt i olika situationer. 

Jag ser dom i färger, som en stor energimassa som rör sig levande bredvid sin skyddsperson. Ibland ser jag dom med fina klänningar med stora vackra vingar. De kan också visa sig i en mänsklig form…

Det är som sagt olika i vilken situation de befinner sig i! 

Jag läser Lorna Byrnes bok; ”Hoppets Budskap Från Änglarna”. Under tiden som jag läser boken blir jag nyfiken på de änglar som hon berättar om och jag är ivrig med att prova hennes tips med att se om jag kan få någon kontakt med dessa ljusvarelser med hjälp av hennes beskrivning. 

Jag har tidigare, med hjälp av Lornas enkla beskrivning fått kontakt med min lärarängel som jag har skrivit om tidigare. Min lärarängel är gul med en manlig framtoning i sitt sätt att vara. 

När Lorna Byrne presenterar ”De lediga änglarna”, som inte är i samma position som våra skyddsänglar och ärkeänglar, är de änglar som finns till för att vilja hjälpa oss med det som vi ibland kan säga, ”i allt i allo”. Men bara om man ber om det! 

Det gäller att våga bli uppmärksammad över att de finns! Dessa änglar ska tydligen vara vita. Det fick jag själv se när jag en sen kväll provade att kalla på dom. 

Jag stod vid dörrkarmen från köket intill tv rummet och sa; 

– Jag kallar på er lediga änglar. 

Bara någon minut senare ser jag en stor vit orb göra sig tydlig framför mig, en liten bit ifrån mig, och när jag såg mig omkring såg jag flera stycken av dom. Det kvittade var jag satte min blick någonstans, så såg dessa tecken på att de var komna. 

– Jag ber er lediga änglar att passa säkerheten här hemma hos mig och mina två fåglar i natt.  

Det fungerade tänkte jag för mig själv. De kom när jag verkligen bad om det… Så VÅGA vara lyhörda på änglarna! VÅGA prova att tillkalla på änglarna! Men, det är självklart upp till var och en att tro på,  och att inte tro… 

Och strax därefter gick jag och lade mig med ett leende för att få en god natts sömn.  💞💞💞👼👼👼

Text av: Theresa Kristensson 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s