Ett möte med två stycken andliga mästare


Jag och min bästa vän kan sitta timvis med att prata i telefon. Vi har alltid någonting att prata om. Är det inte om det ena eller det andra, så kan det även vara om andevärlden.

De från andra sidan är ofta med oss i våra samtalsämnen. Är det inte de dödas själar så kan det vara våra änglar, guider eller våra mästare. Deras närvaro och budskap har blivit en del av vår vardag där budskapen inte alltid behöver handla om allvarliga ting och är med oss även i våra roliga och barnsliga stunder. De kan också vara avslappna, men så fort något blir till allvar är de snabba med att ställa sig i sin roll som beskyddare.

Eftersom jag känner ett så stort förtroende till min bästa vän har jag med tiden börjat fråga henne om hon kan se eller få några budskap från andevärlden när det gäller mig så en kväll ställde jag äntligen frågan. På direkten visade en äldre man sig för min vän och hon började beskriva hans utseende.

– Han bär en vit sjalliknande klänning. Han har mörkt hår med en del gråa hårstrån.

Hon ser direkt att det inte är någon ängel och ställer frågan:

– Vad tillhör du?

Till svar visar han henne att han är en del av skapandet av min livs bok. Han berättar att han är med i min planering som gjordes för mig innan min resa ner till jorden. Han är med mig och följer min livsplan här. Han visar henne andra skepnader runtomkring sig, vilket hon tolkar som att han inte är ensam om min livs bok.

Min vän ber mig att ställa mina frågor.

– Vad vill du veta Tette?

Jag väljer då att ställa frågan:

– Vad ska jag satsa på i mitt liv just nu?

Han svarar:

– Du är bra utvecklad inom andevärlden just nu. Den ska du behålla kvar, men utvecklingen ska du lägga åt sidan och satsa på den mänskliga verkligheten, och vad som finns runt omkring dig.

Han visar min vän en hel cirkel, och en halv cirkel. Dessa cirklar tolkar hon som ett och ett halvt år i mänsklig tid.

– Det är den tid som du har att satsa och ha fokus kring verkligheten som är här och nu. Under den här tidsperioden ska den mänskliga verkligheten dominera. Det är för att den ska ha en betydelse att vara i stadiet för att ännu bättre kunna utveckla andlig kontakt. Det är som i en balans.

– Kommer jag att skriva färdigt min bok?

– Ja, boken kommer att vara färdig inom cirka en åtta månaders period.

– Kommer boken att bli läst?

Till svar visar han henne många böcker.

– Kommer jag att skriva fler böcker?

Han svarar henne med att visa en bok på längre avstånd, vilket hon tolkar som är senare i framtiden.

Sedan kunde jag inte låta bli att undrade om hon kunde se min guide, när hon ändå var i farten.

Med en snabb invit ser hon en man som ser ut som att vara en blandning av asiat och chilenare. Han är i en normal längd. Han är rakad på huvudet och han har ett vackert och ett manligt utseende. Han är vältränad, men inte så stor. Hans ögon kisar och tindrar, och med ett stort brett leende ler han varmt mot oss. Hans klädsel är en vit kampsportsliknande dräkt och han har ett vitt bälte åtdraget om sin midja. Hon ser en röd söm som finns i hans klädsel och han har en stor gul stjärna på sitt ena byxben på knäet, som han har förtjänat vid ett uppdrag i andevärlden, som han klarade mästerligt.

Vi blir lite sådär tjejfnittriga och barnsliga i hans sällskap.

VILL BARA TILLÄGGA ATT DEN HÄR BESKRIVNINGEN PÅ MIN GUIDE ÄR EXAKT SÅ SOM JAG SJÄLV SER HONOM! 

När hon fortsätter att beskriva hans utseende fnissar vi eftersom vi tycker att han ser så bra ut. Till och med han blir generad av hennes tolkning när hon ser honom. En riktig snygging.

– Era flamsiga fnittertjejer, säger han och ler och ställer sig till rätta och rättar till sin skjorta.

Jag ställer en nyfiken fråga om vi känner varandra sen tidigare?

– Ja, säger han och visar henne ett minne på en plats i andevärlden. Där befinner sig många själar runtomkring och de ser på varandra med kärleksfulla leenden. Han berättar att vi står varandra väldigt nära. Det är inte på ett släktrelaterat sätt så som syskon eller kusiner. Det är som en stark vänskap med mycket kärlek.

– I andevärlden har vi inte några kärleksrelationer så som ni har på jorden. Men om det ska jämföras vad vi har för relationer här i andevärlden, så är det på en förälskelsenivå, fast på vårt sätt här i andevärlden.

Han vill förklara hur starkt bandet är:

– När vi möter varandra när vi är där uppe är våra känslor så starka så som en kärleksfull dragningskraft, som en magnet.

Jag ställer ytterligare en nyfiken fråga:

– Vad brukar vi göra tillsammans, du och jag?

Han visar henne stora öppna fält med berg och skogar där vi äventyrligt ensamma tar oss ut.

– Vi upplever saker tillsammans, bara du och jag. Vi älskar att vara ensamma i naturen. Vi brukar välja en plats där vi lägger oss ner och bara njuter och kommunicerar med varandra på en fri nivå. Allt det här och mycket mer! Det är vår grej.

När vi ska avsluta vårt samtal med honom och ska säga hej då, tillägger han:

– Jag är med dig hela tiden Tette, fast att jag gör andra saker här uppe så finns du i min ögonvrå. DU är mitt arbete.

Det bubblar inom mig. Det skriker glädje inom mig med all den här information jag precis fått. Min väns beskrivning på hur min guide ser ut är en exakt likhet så som jag själv ser honom. Likheterna med de stora öppna fälten och de höga berg och skogar har jag själv personligen upplevt tillsammans med min guide i meditationer och när jag gör mina egna själsresor till de andliga dimensionerna. Jag älskar att sitta i lugn och ro och att bara vara tillsammans med honom.

Ni som vill få en större inblick och förståelse med den kontakten jag har med min guide kan skrolla neråt och läsa om mina tidigare möten med honom här i min blogg.

Detta är en äkta och ren kanalisering med två stycken mästare från andevärlden 💞🙏

Text av: Theresa Kristensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s