Min lärarängel 


Det sägs att vi alla har skyddsänglar omkring oss. Det har vi! Och änglarna jobbar i olika syften med oss. Det fick jag precis veta och jag blev snabbt nyfiken på att få träffa just min lärarängel och frågar ivrigt mina skyddsänglar om jag skulle kunna få träffa den där lärarängeln.

– Ja, såklart, svarar min rosa ängel mig samtidigt som jag ser en annan blå ängel vid min sida. Snart ser jag en stark gul ängel träda fram snett framför mig där jag sitter vid köksbordet.

– Har färgen någon betydelse? undrade jag.

– Ja, så att du ska kunna känna igen den när du behöver den så att du vet att det är just den ängeln som är vid din sida just då, svarar den rosa ängeln mig.

Jag får en stark känsla av att mina änglar tycker det är kul att jag är nyfiken av mig och vill lära mig så mycket som möjligt av dom. Jag vill helt enkelt kunna samarbeta med dom!

När jag samtalar med mina änglar känner jag rysningar längs hela min kropp. En slags bekräftelse. Den gula ängeln är inte blyg av sig. Jag blir glad och skrattar när jag ser min nya ängel, min lärarängel när den försöker göra sig lite rolig över att plötsligt visa sig i en röd pappershatt med en flagga i sin hand, vinge. Flaggan tolkar jag som en symbol för ett jobb eller för den hjälpen jag ska får av den. Flaggan är vit med ett rött kors på.

En lärarängel är en ängel som vill hjälpa människan när han eller hon till exempel är i fokus av studier eller kanske ska ta körkort eller med något annat som är lite extra jobbigt för att uppnå sitt mål.

Så, tack alla mina änglar för att ni finns 💞💞💞

Text av: Theresa Kristensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s