Min Lärarängel 


Det sägs att vi alla har skyddsänglar omkring oss. Det har vi! Och änglarna jobbar i olika syften med oss. 

Jag frågar mina skyddsänglar om jag kan bli presenterad av min alldeles egna lärarängel som Gud har sänt till oss alla här på jorden. 

Alla har en lärarängel. Det fick jag precis veta, och jag blev snabbt nyfiken på att få träffa min lärarängel, och frågar ivrigt mina äglar om jag kan få träffa den.

– Ja, såklart, svarar min rosa ängel mig, samtidigt som jag ser en annan blå ängel vid min sida. Jag ser då en stark gul ängel träda fram snett framför mig där jag sitter vid köksbordet. 

– Har färgen någon betydelse? Frågade jag. 

– Ja, så att du ska känna igen den när du behöver den, så att du vet att det är just den ängeln som är vid din sida just då, svarar den rosa ängeln mig. 

Jag får en stark känsla av att mina änglar tycker det är kul att jag är nyfiken av mig och vill lära mig så mycket som möjligt av dom. Jag vill helt enkelt samarbeta med dom! 

Jag passar då på att förklara vad jag önskar att få hjälp och vägledning med. En stor önskan som jag har haft sedan jag var barn. 

När jag samtalar med mina änglar känner jag rysningar längs hela kroppen. En slags bekräftelse. 

Den gula ängeln är inte blyg av sig ser jag. Jag blir glad och skrattar när jag ser min nya ängel, min lärarängel när den försöker göra sig lite rolig över att plötsligt visa sig i en röd pappershatt med en flagga i sin hand, vinge. 

Flaggan tolkar jag som en symbol för ett jobb eller för den hjälpen jag ska får av den. Flaggan är vit med ett rött kors på.

En lärarängel är en ängel som vill hjälpa människan när han eller hon tex, är i fokus av studier eller kanske ska ta körkort, eller med någonting annat som är lite extra jobbigt för att uppnå sitt mål.

Så, tack alla mina änglar för att ni finns 💞💞💞 

Text av: Theresa Kristensson 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s