Angelwisperer


Jag märker och ser Änglarnas närvaro mer och mer. Jag ser dom varje dag, om jag vill. Jag väljer själv när jag vill uppmärksamma dom. Jag upplever aldrig en Ängel som påträngande.

När de vill säga något, är dom aldrig sena med att tala. Vi har ett tydligt språk, änglarna och jag. Och eftersom jag är klarseende, kommunicerar vi med varandra genom inre bilder och enstaka ord. Jag lär mig hela tiden. Jag befinner mig nu på en högre nivå i min andliga utveckling. Min inre resa är på väg uppåt.

Vissa Änglar lämnar tydliga spår och det är för att jag ska lära mig. Det är fantastiskt vad vi människor kan göra… Att vi kan göra våra egna själsresor och förflytta vårt medvetande till andra platser. Det faller sig så naturligt för mig att göra i vissa sammanhang, som automatik, helt plötsligt bara sådär…

Vem vet, kanske du också möter en ängel strax bakom husknuten, bara sådär… 😉 👼

Text av: Theresa Kristensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s