Magiskt… 


Jag fick det jag önskade… Jag bad om något övernaturligt eller om något magiskt när jag gick en härlig kvällspromenad ikväll. Utan att det ens regnade såg jag sakta hur en regnbåge försiktigt började träda fram. Jag tror att någonstans i andevärlden finns den riktiga regnbågen…

Och min älskade hund Figo från andra sidan gjorde sig synlig i mitt inre.

När jag kom hem ställde jag mig på balkongen och fotade en fågel som flög mot regnbågens håll och upptäckte glatt bildens överraskning. En genomskinlig fågel med starka konturer som flög bakom den. Kanske är det fågelns egen energi som speglar sig i luften, eller är det kanske fågelns skyddsängel som flyger strax bakom?

Var det min älskade hund som gav mig den här magiska upplevelsen tro? Jag hoppas det och i så fall, tack kära Figo.

Text av: Theresa Kristensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s