Ibland är en dröm fylld med budskap 


Ibland är en dröm bara en dröm… Och ibland är en dröm fylld med budskap.

Här delar jag med mig av en fin berättelse som i förmiddags kom till mig via en enkel fråga från en tjej som vi kan kalla för E.

E hade haft en riktig otäck dröm om sin bortgångna pappa. Han kom till henne i drömmen för att säga en del saker som hon skulle tänka på. Men i drömmen tryckte plötsligt hennes syster sig emellan och vill inte att E skulle prata med honom. När E försökte ställa en motfråga till deras pappa satte hennes syster en elektricitet mot pappans hjärta för att döda honom. E skrek NEEEJ och vaknade upp i en förtvivlad känsla och ville ha svar på vad drömmen kunde betyda.

Mitt svar till E var att ibland är en dröm bara en dröm, men ibland kan en dröm vara fylld med budskap. Jag förstår att din dröm var läskig. Då ställer jag DIG frågan… Hur är det mellan dig och din syster? Din syster verkade inte vilja att du skulle få något svar på din motfråga.

E svarade: Pappa pratade om min diabetes, och han visade mig lite papper och namn på någon som jag har varit hos tidigare. (Doktor) Jag sa till honom att jag var nöjd med den jag går hos. Han visade mig vad han hade gått igenom på sjukhus. Min relation till min syster är väl sådär. Det finns en del irritationer.

Jag: Jag tycker att du ska ta till dig det din pappa försökte säga till dig. Det är oftast i drömmar som vi får våra budskap från andra sidan. Om du känner att drömmen tilltalade dig på något sätt så tycker jag att du ska lyssna till budskapet.

E: kan det vara så att irritationen mellan mig och min syster är elektriciteten? Det har nog alltid varit någon form av avundsjuka mellan oss. Eftersom jag har varit pappas tös och varit mycket på sjukhus mm, så har inte min syster fått samma uppmärksamhet. Det kan ju också vara elektriciteten.

Jag: Jag tolkar elektriciteten mellan er som en spricka. Jag personligen tycker att du ska följa din dröm.

E: Kan du se om jag och min syster har levt ett annat liv tillsammans? Har fått känslan om att vi har gammalt från tidigare liv.

Jag: När du ställer frågan får jag ett ja till svars. Det ser ut som att din syster har varit din moster eller faster till dig, inte så nära som en syster, i ett av ert tidigare liv tillsammans. Och i ett annat liv ser det ut som att HON har varit en lillasyster till dig. Hon ser ut att vara omkring fyra fem år gammal. Hon har ljust böljande hår till axlarna, ganska tunt. Hon har ett gosedjur eller en liten snuttefilt under armen som hon går omkring och bär på hela tiden samtidigt som hon håller dig i handen väldigt mycket. Du var hennes trygghet. DU ser ut att vara omkring tretton fjorton år gammal. Du tar hand om henne väldigt mycket. Det ser ut att vara mörka tider. Lite kämpigt, så det är därför som dina föräldrar jobbar mycket och är nästan aldrig hemma. Du fixar hemmet, de vardagliga sysslorna. Du lagar  maten och nattar henne. Det verkar vara dina sysslor i det livet som storasyster.

Sedan blir lillasyster äldre… Det ser ut som att hon lämnar er för kärlekens skull, för hon har blivit kär. Hon tar en utav familjens hästar och lämnar er. Du är kvar hemma. Du är ledsen och rädd och undrar om hon kommer att klara sig. Det ser ut som att hon klarar sig väldigt bra. Hon fick ett litet mer rikare liv med pengar och det materiella. Det går några år innan ni ses igen… (Det ser ut som att det är samma man som hon är gift med idag i sitt nuvarande liv. )

Har du en bror?

E: Oj, herregud! Där fick jag mitt svar på det jag känt att jag ibland känner mig äldre än henne. Nej, jag har ingen bror, men min systerson har alltid varit som en bror för mig. Undrar varför jag får frågan om en bror?…

Jag: Se där ja… Jo, anledningen till att jag frågar om du har en bror är för att jag får en broders känsla, och att en broder från ett tidigare liv kan ha levt ett kärleksliv med din syster i ett annat liv. Alltså är det hennes son som hon har idag, som har varit en kärlek till henne i ett annat liv. Jag kan inte säga exakt när just det livet ägde rum.

E: Jag är imponerad! Du gjorde just min dag! Men hade vi samma föräldrar som idag? Tänker på pappas och min kontakt som var väldigt speciell, nästan telepatiskt.

Jag: Jag tror att din pappa var din pappa i det livet. Jag ser honom i det dåvarande livet med dig och din lillasyster. Han är på väg ut. Han tar på sig sin mörkblå jackkavaj. Han står med ryggen emot dig och din syster. Det är tidig morgon. Det är mörkt ute. Han ska iväg och jobba. När han blir lite äldre avslutas hans liv med krämpor i magen, där solarplexus sitter. Det är pga. allt hårt arbete, och stress som gjorde att han blev dålig. Hans liv slocknar i hans säng därhemma en sen mörk eftermiddag.

Har du reagerat på att din pappa tittade mycket på sin klocka när han levde detta livet? Ett stressmoment från det tidigare livet.

E: Oj, han hade även mycket ont i magen i detta liv. Kan det hänga ihop med tidigare liv? Ja, han tittade mycket på klockan.

Jag: Absolut! För i detta livet blev det värre för honom. Hans dåvarande liv fick sig ”bara” ett litet ”smakprov” på att hälsan kan förvärras genom mycket hårt arbete och stress. Var det cancer som han dog av i detta livet?

E: Ja, först i urinblåsan. Sedan återkom det i tarmarna. Det är egentligen fantastiskt hur mycket som spelar in från tidigare liv. Det får en att tänka annorlunda på livet och allt däromkring…

Text av: Theresa Kristensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s