Budskap från andra sidan 


Det behöver inte alltid vara en fullsatt lokal för att hålla en seans. Man behöver inte alltid vara så många även om det ger en ordentlig kick. Som när man blir inringad till Solrosens andliga förening i Landskrona för att hålla en storseans för allmänheten. Att se hur lokalen fylls med alla olika slags människor som kommer i hopp om att få ett budskap från någon kär ande person. –  Och kanske till och med en ängel kanske gör sig hörd när man minst anar…

De fyrtio-femtio personerna som sitter fint på sina stolar i väntan på att jag ska bjuda in andevärlden kan kännas ganska så nervöst. Att stå framför alla dessa ögon som stirrar förväntansfullt, kärleksfullt, eller kanske till och med lite hånfullt i hopp om att jag ska misslyckas och göra bort mig, kan ju kännas liiite  sådär…  Måste då erkänna att det känns rätt så häftigt att se en skeptisk persons min när ens ängel träder fram istället för en given anhörig, som har gått över till andra sidan.

När denna ängeln börjar berätta privata saker om sin skyddsperson, och när det exakta budskapet lyfts fram är personen inte så tuff trots allt…  Det är då jag tänker: Haha… Där fick du! (fast på ett bra sätt).

OCH än så länge har det gått alldeles UTMÄRKT. Så, peppar, peppar ta i trä 🤒

Igår kväll var jag återigen hembjuden till en mycket vänlig själ på en liten seans. Jätte mysigt. Det var extra roligt att dessa två personer själva var andligt begåvade, så de förstod precis vad jag pratade om. Det var ett härligt gäng från andevärlden som kom fram och gjorde oss sällskap där vi satt i teverummet. Det var både andar, djur och små vättar och änglar som ville säga något. Att kommunicera med dessa ande varelser är lika lätt som att prata med en livs levande människa.

Jag fastnade för två saker från gårdagens seans. Det första var när hästen ville prata. Hästar kommunicerar på ungefär samma sätt som vi människor gör. De kommunicerar telepatiskt, ser och känner in varandras kroppsspråk och märker direkt om en annan häst i flocken är mobbad. En överbeskyddande häst vet när den ska ta den svaga i försvar.

Hästen talade om för mig att den förstod mycket väl kommunikationen mellan han och sin ägare. Han hade mycket kärlek och förtroende för sin matte. Han saknade henne lika mycket som hon saknade honom. Han sa också att det är han som kommer att ta emot henne när det är dags för henne att gå över…

Det andra som jag fastnade för var en ljusgul ängel som berättade om hälsan om sin skyddsperson. Ryggraden var inte som den skulle, och denna underbara ängel tillsammans med en ljusgrön ängel, var ivriga till att få tillåtelse att få heala denna person under nattens gång. Men redan när jag hade presenterat hennes änglar började den ljusgula ängeln jobba direkt med hennes rygg och en värme lade sig snabbt över ländryggens område.

Det var roligt att hon kunde känna och få uppleva sin ena skyddsängelns kraft. Det var en mysig seans som även förgyllde mig. Från att bara ha varit tre stycken från början, var vi helt plötsligt tio, tillsammans med de från andra sidan…

Text av: Theresa Kristensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s