Ärkeängeln Jeremiel


Ärkeängeln Jeremiel hjälper nyss övergångna själar att se tillbaka på sina liv. Detta är en tjänst han även kan ge oss medans vi lever på jorden, om vi ber om det. Du kan också få en djupare förståelse till varför ditt liv ser ut som det gör och kan därmed göra positiva justeringar. Att få en återblick på livet kan göra att du uppmärksammar destruktiva mönster som du har och kan därmed förändra dom. Ärkeängeln Jeremiel inspirerar oss att ”se” med vår inre syn, både på dagen och natten. Be ärkeängeln Jeremiel att visa dig ditt liv, via dina tankar eller drömmar på natten. Då får du se bilder av ditt liv som ger dig högre insikter och förståelse. Om du fastnat andligt, kalla på Jeremiel, så sätter han igång din entusiasm för din livsväg. Om du känner oro för framtiden eller oro för världens framtid kan du be ärkeängeln Jeremiel visa dig framtida glimtar så att du tryggt kan ta rätt steg. När du går igenom tuffa förändringar – be Jeremiel hjälpa dig att göra det så smidigt som möjligt. 

Här kommer ett budskap från ärkeängeln Jeremiel till mig:

Att Förändra – Ditt tankesätt från negativt till positivt. 

Sluta tvivla på dig själv. 

Jobba med ditt andliga hjärta när du är i kontakt med dig själv och med omvärlden. 

Att Heala 💜 – Lär dig att älska fullt ut. 

Att Frigöra – Släpp gamla mönster – Skapa nya möjligheter med hjälp av din magkänsla – intuition. 

Text av: Theresa Kristensson 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s