Ska hjälpa änglarna


Jag har lärt mig att känna igen Moder Marias närvaro genom en kall kyla som hon sänder ut. Hon är inte blyg i sitt sätt att hjälpa. Det fick jag uppleva för andra gången under en Moder Maria-meditation. Det var väldigt kraftfullt. HON ÄR KRAFTFULL!

Hon är tydlig i sitt sätt att arbeta. Hon är duktig på att heala. Hon var duktig på att heala mig! Det var en fin kontakt mellan oss. Jag kände en mycket stark vibration på mitt bakhuvud. Jag såg henne då stå bakom mig. Hon lade sin ena hand försiktigt på mitt huvud. Efter en liten stund lade hon sin andra hand på min hals, hon fokuserade på mitt halschakra. Jag var med henne hela tiden.

Jag såg en nätt ljusblå färg lysa svagt från mitt chakra, och hon arbetade intensivt för att den skulle få lysa. Under tiden som hon arbetade kände jag hur hon sträckte på min hals. Hon rätade ut min hals, min ryggrad och tryckte bak mina axlar. Sedan såg jag hur det började lysa allt mer på min hals och snart fick jag se hur starkt den verkligen lös. Den lös som en skimrande diamant. En vacker ljusblå diamant. Mitt halschakra hade blivit healad…

Men hon var inte riktigt färdig än… Med sina händer på mina axlar ”gav” hon mig ett par gröna vingar som jag såg vid mina skuldror. Vingarna var i exakt samma färg som min gröna själ. Jag kunde känna för varje inandning jag andades hur mina andliga vingar böjdes uppåt och för varje utandning kände jag hur vingarna böjde sig neråt och plötsligt befann jag mig i en annanstans där jag såg änglar sväva omkring. Jag var i änglarnas frekvens och budskapet som Moder Maria gav mig var:

– Du ska hjälpa änglarna!

Text av: Theresa Kristensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s