Min trogna guide är i farten igen 

Jaha, då var han framme igen, min kära guide ☺️ Hur mysigt är inte det? Min kärlek och förtroende för honom är oslagbar. Jag minns vårt första möte för ca tre år sedan. Det var både oförberett och överraskande. Var detta verkligen sant? Hade jag en alldeles egen guide?

För mig har det alltid låtit för bra för att vara sant det med både guider, mästare och änglar. Förr när någon ens nämnde änglar, guider eller de uppstigna mästarna, ville jag bara säga:  ”Lägg ner snacket”. Men när man kommer i ett fokus, eller kanske i ett avslappnande läge i sitt liv, som det gjorde för mig, blev jag glatt överraskad över att jag verkligen har en guide. En som kommer och besöker mig lite då och då.

Som den här gången ville han lämna över ett budskap, och det var via Carina Solögas bok från Djurens språk:

– Tag bort det negativa inom dig och hitta tillbaka till din egen kraft. Min gåva till dig är att vara kraftfull.

”Flugorna talade om för mig när jag var negativ. De hjälpte mig att hitta tillbaka till min egen kraft och gjorde mig uppmärksam på de tillfällen när jag gav bort den, t ex om jag trodde mig vara kraftlös – då var jag kraftlös, trodde jag att det var meningslöst – så var det det, trodde jag mig vara beroende av något eller någon – så var jag det. Det jag valde att tro på det skapade jag min värld utifrån.”

”Fred och kärlek skapar skönhet. Visdom: I mitt hjärta råder fred och kärlek. I min dröm råder fred och kärlek. I min värld råder fred och kärlek. Behöver du fred och kärlek i ditt liv? Börja med att sluta fred med dig själv och att älska dig själv.”

Din guide 💞💞💞

Text av: Theresa Kristensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s