Min Trogna Guide Är I Farten Igen 

Jaha, då var han framme igen min kära guide ☺️ Hur mysigt är inte det? Min kärlek och förtroende för honom är oslagbar. Jag minns vårt första möte för ca tre år sedan. Det var oförberett och överraskande. Var detta verkligen sant? Hade jag en alldeles egen guide, bara för mig själv? Det har alltid låtit så överdrivet bra för att vara sant med både guider, mästare och änglar. Förr tänkte jag för mig själv -” lägg ner snacket ” när någon ens nämnde änglarna, guiderna, de uppstigna mästarna mm… Men när man kommer i ett fokus, eller kanske i ett avslappnande läge, som det gjorde för mig blev jag glatt överraskad över att jag verkligen hade en guide. Att jag HAR en guide! Min alldeles egna guide! Jag kommer såklart att dela med mig utav mitt allra första medvetna möte med honom längre fram som ni kan läsa om här.  😊 Budskapen från min guide är: 

Tag bort det negativa inom dig och hitta tillbaka till din egen kraft. Min gåva till dig är att vara kraftfull. 

”Flugorna talade om för mig när jag var negativ. De hjälpte mig att hitta tillbaka till min egen kraft och gjorde mig uppmärksam på de tillfällen när jag gav bort den, t ex om jag trodde mig vara kraftlös – då var jag kraftlös, trodde jag att det var meningslöst – så var det det, trodde jag mig vara beroende av något eller någon – så var jag det. Det jag valde att tro på det skapade jag min värld utifrån.”

Fred och kärlek skapar skönhet. Visdom: I mitt hjärta råder fred och kärlek. I min dröm råder fred och kärlek. I min värld råder fred och kärlek. Behöver du fred och kärlek i ditt liv? Börja med att sluta fred med dig själv och att älska dig själv. 

Din guide 💞💞💞

Text av: Theresa Kristensson 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s