Älskade Änglar

När jag förflyttar mitt medvetande till andevärlden ser jag en grön ängel som arbetar med en andeperson som nu har ”rest sig” från sjukhussängen. Hon får hjälp av sin skyddsängel att stödja sig framåt. Jag känner för tillfället tomma ord med denna själ. Det ser ut, och det känns som att det ligger mycket fokus för denna själ att läkas. En psykiskt och fysiskt heelande som kommer att ta tid att kunna resa sig och att kunna stå stadigt på sina ben igen. Annars hör jag mycket skratt i bakgrunden och känner värme omkring henne. Hon har kommit rätt! Hon känner en stor sorg. Jag hör henne säga förlåt så att det ekar i mina öron. Förlåt säger hon till sin älskade son som saknar henne väldigt mycket. Jag hör henne säga att han är mycket älskad och att han inte ska vara rädd för att lära sig. Han ska fortsätta att vara motorintresserad säger hon till sin son. Jag ser henne nu hur hon tillsammans med sin gröna ängel sakta försvinner längre in i andevärldens djupa dimensioner. 

Text av: Theresa Kristensson 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s