Änglar Finns 

Känner mig otroligt nöjd med min personliga utveckling som person. Man behöver inte vara lik någon annan för att duga. Alla är vi olika… Min resa genom livet fram till idag har varit lång. Och än är jag inte framme. Det tar sin tid. Det SKA ta sin tid. Man måste ju lära sig under tiden som går när livets hjul rullar på. Äntligen faller bitarna på plats för mig själsmässigt. Jag känner inom mig i mitt hjärta att jag växer som person i helhet. Jag är idag glad över att det har tagit sin tid, för annars hade jag inte varit där jag är idag. Mitt andliga jag! Idag kommunicerar jag lika mycket med våra änglar lika mycket som jag pratar med de dödas själar. Det faller sig mer och mer naturligt för mig i min läran att hjälpa i den mån jag kan. Kan jag sträcka ut en hand för någon så gör jag det. Jag älskar att vara en kanal mellan våra världar. Jag älskar att få vara den som förmedlar över kärleksfulla budskap i från våra nära och kära. Jag älskar att få vara den jag är idag för att bara få vara….  

Av Theresa Kristensson 

6 tankar på “Änglar Finns 

   • Jag känner likadant. Helt fantastiskt när man inser och känner att andevärlden är med oss i vår vardag. Jag ber och pratar dagligen med mina nära och kära på andra sidan samt mina skyddsänglar och våra allas älskade ärkeänglar. Gång på gång tar jag ödmjukt emot deras bevis på kärlek och vilja att hjälpa mig och min familj. Ha en strålande fin lördag! 🙂

   • Åh så fint att höra! Jag ber och pratar med dom oxå varje dag. Det känns bra inombords att göra det.
    Önskar dig oxå en härlig lördag 😊

   • Tack, ja visst gör det! Vi är aldrig ensamma. Utan änglarna hade jag aldrig orkat kämpa. Vetskapen om att andevärlden är med oss gör livet mycket lättare att hantera. Jag har funnit mig själv och livet känns underbart. Ha det gott! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s