Snälla Se Mig

20140127-204642.jpg
Jag och min syster avslutade helgen med ett hembesök i Ljungbyhed igår eftermiddag. På väg dit satt vi och lyssnade på syrrans favorit, Jill Jonsson. Jag log lite för mig själv när jag hörde min syster sjunga med i melodislingan och tror att hon sjunger lika bra som hela vår svenska contrydrottning. Hihi 🙂
När vi närmade oss Ljungbyhed bad jag henne att stänga av musiken då en man plötsligt gör sig sedd i mitt inre. Jag bad honom att hänga på eftersom jag anade att han hade en koppling till någon av paret som vi skulle till. Han var verkligen närvarande eftersom jag såg honom så tydligt. Det visades att det var tjejens morfar som hade viktiga budskap till sin dotter, tjejens mamma. Han har varit i sin dotters närhet och har försökt göra allt för att synas. Han har lagt handen på hennes axel, han har suttit bredvid henne vid köksbordet, och han har stått intill golvlampan bredvid soffan när hon har suttit och gjort sitt handarbete, men förgäves. Han har försökt hjälpa henne med att hänga upp julstjärnan men det har inte heller fungerat att bli sedd på det sättet. Han har varit henne i hälarna i hopp om att bli sedd med tanke på att hon tog sin fars död hårt.
När det gälde sitt barnbarn som vi var hos var det viktiga budskap som han ville att hon skulle ta till sig. Hennes liv var bara en början. Känslan han gav mig var att denna unga tjej var en nybörjarsjäl, vilket innebär att hon inte har levt så många jordeliv. Han visade mig en osynlig silvertråd/silversträng som var kopplat till universum till den högste skaparen. Jag reagerade på hennes hund och jag fick information om att det inte var första gången som de har varit tillsammans i detta liv, vilket hon själv kunde hålla med om. Det kändes bekant på ett så äkta och kärleksfullt sätt. Hon berättade senare att hon hade fått en stark magkänsla att gå in på blocket och söka efter en hund. När hon såg den lilla visste hon att det var lilla Nalle hon skulle ha!
När morfar äntligen fått säga sitt fortsatte jag med mitt uppdrag att driva ut en osalig ande som behövde bli ledd till ljuset…
Det kändes bra att få avsluta söndagen med något gott, så snipp snapp slut så va sagan slut!

Text av Theresa Kristensson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s