Leons Ängel

20131111-160004.jpg
Har ett glatt minne som jag vill dela med mig. Min systerson Leon och hans mamma var hos mig för ett tag sedan. Då frågade Leon mig om jag kunde se hans skyddsängel. Jag log och tittade på min tvillingsyster och frågade om det var okej, och med hennes medgivande var det okej. Leon sken upp och hans ögon lyste av iver av nyfikenhet. Jag slöt mina ögon och frågade tyst inom mig om hans ängel ville träda fram. Snabbt som en blixt kom hon. Hon visade sig som en vacker blå fjäril med skimrande glitter längs vingarna. Hon var inte heller så gammal, och inom mig förstod jag att i samma takt som leon skulle de tillsammans växa upp. Hon var en sprallig liten filur som gärna ville vara med och leka. Hennes kropp skimrade i guld. Hon berättade för oss och visade mig när hon varit med Leon på ängen utanför deras hem, och likaså när han varit ute och cyklat så har hon flaxat hej vilt bredvid honom för att hänga med. Och likaså när han varit busig och klättrat på skolans tak när han slagit sig. Då satt hon jämte honom för att göra sig sedd för att trösta honom. Leon frågade henne om vad han önskade sig… Hon svarade att han önskade sig delar till sin kick.
Leon blev så häpen att han nästan höll på att ramla av stolen 🙂
Sen berättar han att han har reagerat på en speciell fjäril som flugit omkring honom väldigt ofta.
Fjärilar är allt vackra små varelser 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s