Trumresa till ett av mina tidigare liv

20130918-223958.jpg
Vilken mysig trumresa jag var med om ikväll. Ena stunden under trumresans gång låg jag i en sjukhussäng och färdades upp mot ljuset. Det var vitt omkring mig med fluffiga moln, och jag var fri som en fjäder. Efter det mötte jag en vit ängel, vacker som en gudinna, med en hy likt som porslin. Hennes ljusa havsblåa ögon lös som skinande diamanter. Hennes ord till mig var – Slappna av…

Efter mötet med ängeln visades en liten scen ur ett av mina tidigare liv.

Jag var en liten indianpojke som sprang glatt omkring bland hyddorna. Jag hade en jätte fin tunn ljus mockajacka på mig, och mitt svarta axellånga hår fladdrade sådär mysigt under sommarkvällens svaga vindar där jag sprang omkring och lekte.
Jag måste ha dött gammal, för jag såg sedan hur gammal jag var där jag satt rakryggad i min hydda… Det verkade som att jag dog värdigt…

En magisk trumresa som fick mig att få se, känna och att TRO att vi har levt tidigare liv…

Text av: Theresa Kristensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s