Varning Från Andevärlden

20130721-195814.jpg
Just nu känner jag mig ganska så omtumlad av vissa saker som händer en som jag älskar väldigt mycket. Det tar på krafterna när Andevärldens varningsbilder blir bekräftade med verklighetens händelser. Det gör så ont i mig när jag inte kan göra något åt det. Mitt hjärta skriker inom mig när jag får dessa plötsliga signaler som tyvärr inte är så fina att se.
Jag försöker prata med de från Andra Sidan och be om hjälp och stöttning, och hoppas på att de kan påverka de onda människorna som är på den drabbade att sluta. Jag har sett tre varningsbilder, och två av de tre har tyvärr hänt 😦
Nu väntar jag på den tredje händelsen som jag fasar så mycket för. Inga roliga händelser i livet just nu, men jag hoppas och ber för en ljusning för den jag håller så kär… ❤

Text av Theresa Kristensson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s