Det Finns Även Snyggingar På Andra Sidan ;)

20130525-134554.jpg
Jag minns ett tillfälle då jag fick besök av en riktig snygg ande när jag bodde i Ängelholm. Det var en sen kväll och det var mörkt och kallt ute. Jag hade den där klumpen i magen och jag visste att det skulle hända något. Jag vågade inte gå och lägga mig. Jag tvingade mig själv att vara vaken. Det var en atmosfär i luften som talade om att det skulle hända något. Jag var så rädd! Jag kände hur det kröp längs ryggraden av andlig närvaro. jag kände mig återigen fången i mitt eget hem… Fri blev jag alltid när jag låtit något av det övernaturliga ske. Jag var bara tvungen att låta det ske. Klockan blev mycket och jag tvingade mig själv att gå till sängs, men bara jag inte somnade! Känslan omkring mig var tryckande och vakande. Jag visste precis var den osynliga anden stod någonstans. När jag hade lagt mig började jag känna mig konstig. Jag blev stel. Jag kunde plötsligt inte röra mig. Ett högt surrade ljud ekade i mitt huvud. Plötsligt såg jag en kille komma gåendes mot mig. Han hade ljust halvlångt hår med ett coolt pannband på sig. Han var snyggt klädd med ledig stil. Han bar en vit luvtröja och ljusa slitna jeans. Samtidigt som han gick mot mig flög gardinstången iväg med världens fart. Det var som en explosion. Jag låg som förlamad i min säng. Jag kunde inte röra mig. Det var som att en osynlig kraft sög musten ur mig som gjorde att jag låg som förlamad. Jag var klar i mitt medvetande att tänka. Jag visste att jag var tvungen att göra något åt det här för att det skulle sluta. Var jag fick min kraft ifrån vet jag inte, men på något sätt lyckades jag slänga mig ner på golvet, och då upphörde allt. Allt det negativa var borta och jag var ensam igen. Gardinstången måste ha påverkats av andens starka kraft då han trädde fram i en mänsklig gestalt. Jag kan undra än idag vad som hade hänt om jag inte hade slängt mig från sängen. Vad ville han mig tro? 
Så även snygga killar finns i Andevärlden 😉

Text av: Theresa Kristensson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s