Det Finns Även Snyggingar På Andra Sidan ;)

20130525-134554.jpg

Jag minns ett tillfälle då jag fick besök av en riktig snygg ande när jag bodde i Ängelholm. Det var en sen kväll och det var mörkt och kallt ute. Jag hade den där klumpen i magen när man vet att något ska hända. Jag vågade inte gå och lägga och tvingade mig själv att vara vaken. Det var en atmosfär i luften som talade om att det skulle hända något. Jag var så rädd! Jag kände hur det kröp längs ryggraden av andlig närvaro där jag återigen kände mig fången i mitt eget hem…

Fri blev jag alltid när jag låtit något av det övernaturliga ske. Jag var bara tvungen att låta det hända. Klockan blev mycket och jag tvingade mig själv att gå till sängs men bara jag inte somnade! Känslan omkring mig var starkt iakttagande och jag visste precis var den osynliga anden stod någonstans. När jag väl lagt mig började jag känna mig konstig och stel och kunde plötsligt inte röra mig.

Ett högt surrade ljud ekade i mitt huvud. Plötsligt såg jag en ung snygg kille komma gåendes mot mig. Han hade ljust halvlångt hår med ett coolt pannband på sig. Han var snyggt klädd med sin lediga stil i en vit luvtröja och ljusa slitna jeans. En kille precis i min smak. Samtidigt som han sakta gick mot mig där jag låg i min säng flög gardinstången iväg med världens fart.

Hela tiden i mitt orörlig tillstånd följde jag honom med blicken. Det var som att en osynlig kraft sög musten ur mig fast att jag var klar i mitt medvetande. Jag visste att jag var tvungen att göra något, men hur? Ju närmare han kom desto mer rädd blev jag. Vad ville han mig tro? Och vad för slags typ var han? Ond eller god? Men snygg var han.

Sedan, hur jag fick min kraft, det vet jag inte men på något sätt lyckades jag slänga mig ner på golvet och plötsligt då upphörde allt. Allt det negativa var borta och allt var som vanligt igen. Gardinstången måste ha påverkats av hans starka kraft då han trädde fram i en mänsklig gestalt.

Undrar vad som hade hänt om jag inte vore så rädd… Hade han sett likadan ut på nära håll eller hade hans utseende förändrats till något otäckt så som i skräckfilmens värld? Det får jag aldrig veta, men snygg var han i alla fall… Så det finns även snygga andar finns i andevärlden 😉

Text av: Theresa Kristensson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s