Välkommen

Varmt välkommen till min blogg. Theresa Kristensson heter jag. Den här bloggen handlar om mina övernaturliga upplevelser som jag delar med mig av i berättelser. Det kan vara allt från andar, änglar och djurkommunikation. Med årens gång är det ingenting som förvånar mig längre och jag känner en djup tacksamhet för att jag en dag blev mottaglig som tonåring, fast då mot min vilja. Nu många år senare, när jag förstår allt bättre är det lättare att leva med. Har man väl lärt sig verktygen på rätt sätt kan det bli en fantastisk kommunikation mellan en levande person och ande.

Ibland blir jag bortskämd med att få se glimtar in i den andra världen. Fint är det. Höga berg och vackra landskap. Oändliga ängar. Djur som håller till i sin lugna miljö med andliga djurskötare. Jag har sett barn i olika åldrar som håller till vid sitt, som ett enda stort lekland tillsammans med andliga ”fröknar eller pedagoger”.

Några av de ”äldre”… eller kan jag säga ”tonåringar och ungdomar?”… ser jag ibland som ”studenter” som är i koncentration som om de studerar av något slag och som mycket väl kan vara en slags förberedelse inför ett kommande jordeliv, medan andra kanske behöver lugn och ro. Men oftast brukar jag ha lättare att se ”gamla damer” som ser ut att njuta av varandras sällskap med sina gemensamma intressen som till exempel roliga handarbeten som stickning och virkning. Och med sitt goa kafferep! Medan en del ”män” har tyngre saker för sig. Bygge… som att bygga hus eller nåt annat de tycker om att skapa med sin kreativitet…

De vilsna andarna har jag också fått se. Det är så olika. Många andliga ”identiteter” som är vilsna kan ibland vara omöjliga att fånga upp. De stannar kvar i sin förtvivlan och vet inte hur de ska göra eller vart de ska ta vägen. Bakom dessa andar ser jag ofta ljusets själar som vill hjälpa till…

Annons

2 tankar på “Välkommen

 1. Så duktig du är på att skriva och uttrycka dig om det jobbiga som varit i ditt liv Tette! Ska bli jätte intressant att läsa! Kram Therese B

  • Det betyder så mycket att få höra 🙂
   Tack så jätte mycket Therese 🙂
   Det är kanske på mycket gott och ont det här med att skriva om sitt liv och om andevärlden… Många tänker kanske att jag är konstig, men den smällen väljer jag att ta eftersom för mig är allt så klarlagt bevisat för mig 🙂
   Och det är jag sååå evigt tacksam för 🙂
   Kraaam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s