Lite om mig…..

Mitt namn är Theresa och jag vill skapa en egen blogg om att Andevärlden verkligen finns.Varför jag vill det, är för att jag vet att den finns. Det finns ett rike bortom den osynliga slöjan som skiljer oss åt. Här kommer jag att dela med mig utav mina möten med de från andra sidan, och från de olika dimensionerna… 

2 tankar om “Lite om mig…..

 1. Therese skriver:

  Så duktig du är på att skriva och uttrycka dig om det jobbiga som varit i ditt liv Tette! Ska bli jätte intressant att läsa! Kram Therese B

  • tette1975 skriver:

   Det betyder så mycket att få höra 🙂
   Tack så jätte mycket Therese 🙂
   Det är kanske på mycket gott och ont det här med att skriva om sitt liv och om andevärlden… Många tänker kanske att jag är konstig, men den smällen väljer jag att ta eftersom för mig är allt så klarlagt bevisat för mig 🙂
   Och det är jag sååå evigt tacksam för 🙂
   Kraaam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s